www.allaskoordinator.hu

Álláskoordinátor

Álláskoordinátor

Az interjú - 2. rész

Öltözködés, hajviselet, smink

2023. március 27. - Álláskoordinátor

 

A kinézetünk sokszor többet elárul, mint gondolnánk.
Éppen ezért az a legmeggyőzőbb, ha a betölteni kívánt munkakör, kinézetünk és személyiségünk 
egységet alkot, harmonizál egymással. Talán a legfontosabb kulcsszó az ápoltság. Nem feltétlenül kell a legutolsó divat szerinti öltönyben megjelennünk ahhoz, hogy jól el tudjuk adni magunkat. Viszont a legjobb öltözék is nézhet ki úgy, hogy pályáztatónk ne akarjon velünk dolgozni.
Figyeljünk a részletekre: Az öltözködésünkön kívül fontos, hogy figyeljünk a kiegészítőkre is, például a cipőre, övre, órára és ékszerekre is. Ezek az apró részletek segíthetnek abban, hogy magabiztosabbak legyünk az interjún.
Kerüljük a túlzásokat: Fontos, hogy az öltözékünk ne legyen túlzottan feltűnő vagy színes, hölgyek esetében pedig a smink ne legyen túl erős. Az egyszerűbb és elegánsabb stílus jobb választás az állásinterjúra.
Hajunkat szintén úgy készítsük el, hogy illő legyen a helyzethez. Általában nem kelt jó benyomást a túlzselézett, túllakkozott, vagy befőttes gumival összefogott haj.



A bejegyzés trackback címe:

https://allaskoordinator.blog.hu/api/trackback/id/tr5218082066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása