www.allaskoordinator.hu

Álláskoordinátor

Álláskoordinátor

Más világ – a karrier terén is

2023. március 25. - Álláskoordinátor
Ma már minden szempontból teljesen más világot élünk, így a karrier terén is változtak a szokások.
Míg régen 20-30, akár 40 évig is egy munkahelyen dolgoztak emberek; ma már annak, aki most csöppent a munka világába, gyakorlatilag elképzelhetetlen hogy évtizedekig egy állása legyen.
Régen az volt rendjén, ha valaki az első munkahelyéről ment nyugdíjba, ma viszont teljesen normálisnak mondható, ha az embernek élete során több állása is van.
Persze a ló túloldalára sem célszerű átesni, ha valaki évente vált, azt nem szokták szeretni a munkáltatók, de tény, hogy sokkal több lehetősége adódik egy mai fiatalnak.
Személy szerint azt gondolom, amíg szívvel-lélekkel tudunk végezni egy adott munkát, és összességében szeretjük azt, amit csinálunk, addig jó helyen vagyunk.
Ha évekig minden rendben volt, de az utóbbi időben kezdjük azt érezni, hogy valami már nem az igazi, akkor az az érzés általában egy folyamatnak a kezdete.
Egy folyamatnak, mely során kezdünk rádöbbenni, hogy valami már nem olyan, mint régen, és talán elsőre meg sem tudjuk mondani, hogy mi a gond, csak azt érezzük, hogy kicsit másra vágyunk.
Van, aki viszonylag hamar felismeri ezt, és van olyan is, akinél évekig eltart. Akadnak olyanok, akik ennek hatására elkezdenek cselekedni, és van, aki nem is hajlandó tudomást venni róla.
Mindenki más utat jár be. A félelem is teljesen természetes érzés olyankor, amikor elgondolkodunk, hogy ideje váltani. „Mi lesz, ha rosszul döntök?” - merülhet fel bennünk a kérdés. Semmi. Mész tovább, előre, amíg meg nem találod az „igazit”.
Ebben segítek neked személyre szabott karrier tanácsadással, ha úgy érzed, nem találod a megfelelő irányt.
Foglalj időpontot az oldalon található elérhetőségek egyikén egy ingyenes, 15 perces online konzultációra:
www.allaskoordinator.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://allaskoordinator.blog.hu/api/trackback/id/tr3518080286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása